Politika privatnosti

Privatna ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr.med.dent. poštuje privatnost posjetitelja i posvećuje veliku pozornost zaštiti podataka, stoga smo stvorili ovu Politiku privatnosti kojom se utvrđuju pravila postupanja vezano za vrstu podataka, prikupljanje i način njihove obrade na stranici www.siber.hr .

Osobnim podacima smatraju se podaci kojima se, izravno ili neizravno, može utvrditi identitet posjetitelja poput imena, podataka o lokaciji, poštanske adrese i sl.

Prilikom posjeta stranici ne prikupljaju se nikakvi podaci posjetitelja osim dnevničkih datoteka na serveru i kolačića koji uključuju i kolačiće trećih strana (vidjeti više u odjeljku Informacija o kolačićima.)

Dnevničke datoteke na serveru pohranjuju se automatski a sadržavaju:
  • ime domene ili IP adresu uređaja s kojeg je odaslan zahtjev za pristup
  • datum i vrijeme dolaska, trajanje posjeta i URL-ovi posjećenih stranica
  • informacije o aplikaciji koja se koristi za pregled stranica

Dnevničke datoteke na serveru obrađuju se od strane vlasnika poslužitelja isključivo u slučaju potrebe rješavanja problema na serveru.

Prijenos osobnih podataka

Privatna ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr.med.dent.  na stranici https://www.siber.hr prikuplja minimalnu količinu osobnih podataka isključivo u slučaju kada ih posjetitelj pošalje putem kontakt formulara slanjem upita ordinaciji.

Podaci koje prikupljamo su:

  • Ime
  • Adresa elektroničke pošte (neophodna za odgovor na postavljeni upit)

Prilikom slanja podataka posjetitelj stranice daje suglasnost da se prikupljeni podaci koriste u svrhu kako je navedeno u ovim pravilima.

Prikupljeni podaci u obliku poslane kontakt poruke, ne zadržavaju se na serveru već se odmah nakon slanja prosljeđuju na službenu e-mail adresu ordinacije.

Podatke prikupljene prilikom ispunjavanja kontakt formulara Privatna ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr.med.dent. će koristiti isključivo u svrhu komunikacije s pošiljateljima u vezi upita koji su poslali kao i u daljnjoj poslovnoj komunikaciji ako se ostvari poslovna suradnja.

Osim po nalogu pravosudnih tijela, podatke o korisnicima i posjetiteljima web stranice ni u kojem drugom slučaju nećemo prepustiti trećim stranama.

Korisnik stranice u svakom trenutku može zatražiti uvid u prikupljene podatke, te zatražiti ispravak ili njihovo brisanje putem telefona, slanjem zahtjeva na službenu mail adresu ili putem kontakt formulara na stranici.

Informacija o Kolačićima (Cookies)

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice. Kolačići će se spremiti na Vaše računalo samo ako kliknete na tipku "Slažem se" u podnožju toga modula.

Što su kolačići?

Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Kolačići sadrže neke Vaše postavke (postavke internet preglednika, poput preferiranog jezika ili adrese). Kada ponovo posjetite istu web-stranicu, Vaš internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Zahvaljujući tome web stranica može prikazivati informacije prilagođene vašim potrebama i navikama.

Što rade kolačići?

Kolačići daju dopuštenje stranici da "pamti" postavke koje ste u prethodnim posjetama odabrali (jezik, prijava i sl).  
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?

Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na stranici Privatne ordinacije dentalne medicine Josip Siber, dr.med.dent.?

Koristimo kolačiće za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.

O nama

O nama

Ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr.med.dent. nastavak je trideset godišnje tradicije privatne obiteljske dentalne prakse utemeljene od strane Mladena Sibera dr. med. dent. i spec. pedodoncije Dušice Siber, davne 1989. godine u privatnoj ordinaciji "Dentist" u Osijeku.

Bogato iskustvo, visoka razina profesionalnosti i vrhunska uslužnost koje je dr. Josip Siber naslijedio od roditelja kroz godine zajedničkog rada, unaprijeđene su novim znanjima, modernom tehnologijom i upotrebom materijala vrhunske kvalitete u skladu s najsuvremenijim stomatološkim trendovima.

Aktivnim učešćem u projektu "Zubić vila" u vrijeme studija, dr. Josip Siber stekao je znanja edukatora u otklanjanju straha djece prilikom dolaska kod stomatologa koja koristi i u svojoj svakodnevnoj praksi.

Konstantnim ulaganjem u znanje kroz redovito učešće u raznim stručnim seminarima i kongresima u Hrvatskoj i inozemstvu, profilirala se praksa kojom dr. Siber svojim pacijentima nastoji smanjiti potrebu za velikim zahvatima putem individualne obuke iz područja oralne higijene (iTOP Curaprox certifikat) i redovnim pregledima.

U ordinaciji se pružaju usluge iz područja:

  • estetske stomatologije,
  • restorativne stomatologije
  • dječje dentalne medicine,
  • implantologije i
  • oralne kirurgije.

Ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr. med. dent. je privatna ordinacija u kojoj se njeguje individualni pristup te svaki pacijent ima unaprijed dogovoren termin. Suvremeno i ugodno uređen prostor u funkciji je lakšeg prolaska pacijenata kroz plan terapije.

Zahvati koji iziskuju samo jedan posjet, plaćaju se po završetku tretmana. Dugotrajne terapije se mogu platiti u obrocima, prema unaprijed dogovorenom rasporedu. Potičemo razgovore o cijenama kako bi svaki pacijent pravovremeno mogao računati na troškove terapije.
Cijena usluge u izravnoj je vezi s cijenom upotrebljenog materijala i standardom naših građana.

Josip Siber, dr.med.dent.

JOSIP SIBER, dr.med.dent.

Redoviti član Hrvatskog liječničkog zbora.
Zaposlenik Privatne dentalne ordinacije Siber u Osijeku.
Redoviti sudionik na brojim kongresima u Hrvatskoj i svijetu.

2008. stjecanje znanja edukatora u otklanjanju straha djece prilikom dolaska kod stomatologa

2009. završen Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu – doktor stomatologije

2009. početak rada u Privatnoj dentalnoj ordinaciji Siber u Osijeku

2013. preuzimanje Privatne dentalne ordinacije Siber u Osijeku

2013. stjecanje iTOP Curaprox certifikata, edukacije u oralnoj higijeni

Kontakt

Ordinacija dentalne medicine
Josip Siber, dr.med.dent.

  Zagrebačka 8, 31000 OSIJEK
  031 208 011
  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme

  Ponedjeljak:   12:00 - 20:00 h
  Utorak: 12:00 - 20:00 h
  Srijeda: 08:00 - 16:00 h
  Četvrtak: 08:00 - 16:00 h
  Petak: 08:00 - 14:00 h

 

Plaćanja

Prihvaćamo sve oblike plaćanja!